Szakmai ismeretterjesztő rendezvény agrár-szakképzési témában

A Lavina Alapítvány 2017.11.28-án szakmai ismeretterjesztő rendezvényt szervez agrár-szakképzési témában, „A megfelelően képzett munkaerő szerepe az agrárágazat hatékonyságának javításában – Egy asztalnál a precíziós gazdálkodási ismeretek hasznosítói, átadói, alkalmazói” címmel.

A rendezvény célja a precíziós gazdálkodással kapcsolatos ismeretterjesztő tevékenység, ezen belül különös tekintettel az alábbi témákra:

  • mezőgazdasági termelők és potenciális munkavállalóik, a középiskolai tanulók közti kapcsolatteremtés, együttműködés kialakítása (mindkét oldal elvárásainak, igényinek, lehetőségeinek felmérésével);
  • újszerű, precíziós gazdálkodás („Smart Land-Use”) megvalósítását célzó termelési módszerek bemutatása;
  • öngondoskodást, az új munkahelyek teremtését és a meglévők megtartását elősegítő ismeretek átadása.

MEGHÍVÓ

A rendezvény időpontja és helyszíne:
2017. 11. 28. 09:00-15:00, Délvidék Ház, Szeged, Közép fasor 1-3.

Regisztráció:
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a jelentkezési lap kitöltésével jelezze felénk.

A rendezvény a Földművelésügyi Minisztérium által, az „Agrárágazati szakmai civil szervezetek és képviseletek támogatása” előirányzattal összhangban, a hatékonyan közreműködő szervezetek agrárfejlesztési programjaihoz nyújtott támogatással valósul meg (azonosító: PTKF/811/1/2017).

A rendezvény az AgriForValor projekt szakmai célkitűzéseivel összhangban valósul meg.